Hvem er Comfysweats? Mød os!

Med samlet mere end 60 års erfaring indenfor tekstilverdenen og et utælleligt antal trykte trøjer, har Comfysweats virkeligt stærke kort på hånden, når det kommer til erfaring, kvalitet og bæredygtighed. 

Vi har al trykproduktion in-house og bruger kun godkendte og certificerede tekstilleverandører. Fordi vi producerer alting selv er vi også nysgerrige efter nye produktionsteknikker og andre måder at gøre tingene på. Bare fordi man er erfaren betyder det ikke, at man ikke kan lære noget nyt.
 • Janni

  Er hende man går til, når man er i tvivl om noget. Hun styrer stort set alt med hård hånd.

 • Amandeep

  Webudvikler. Det er hende, der har styr på at webshoppen virker som den skal.

 • Daria

  Grafisk designguru.
  Det er hende, der får de mange idéer ned på "papir".

 • Olivia

  Tekstiltrykker.
  Med øje for kvalitet og at tingene sidder lige, er det Olivia, der sørger for at få trykket over på tekstilerne.

 • Søren

  Serigrafisk Trykker.
  Det er ham, der sørger for at Olivia har noget at komme på tekstilerne.

 • Mads

  Lageransvarlig
  Det er ham, der sørger for at lageret stemmer, og at tingene er på lager. Når der er travlt hjælper han Olivia med at trykke.

 • Martin

  SoMe-ekspert.
  Det er ham, der er ansvarlig for vores sociale medier. Det er også ham, der tager sig af de influenter, vi trækker på.

 • Marius

  Ungarbejder.
  Han er den unge fyr, der sørger for at her er rent, pænt og rart at være. Han går også til hånde i produktionen, trykker og pakker - og alt det andet.

 • Erfaring. Kvalitet. Bæredygtighed

  Med mere end 10 års erfaring indenfor tekstilverdenen og langt over 100.000 trykte trøjer, har Comfysweats virkeligt stærke kort på hånden, når det kommer til erfaring, kvalitet og bæredygtighed.

  Alle vores styles er “Print On Demand” og produceres først når de er solgt. Det betyder, at vi kan reducere vores lager markant, da én trøje kan blive til mange designs.   

  Vi har al trykproduktion in-house, og vi bruger kun godkendte og certificerede tekstilleverandører. Fordi vi producerer alting selv, er vi også nysgerrige efter nye produktionsteknikker og andre måder at gøre tingene på. Bare fordi man er erfaren, betyder det ikke, at man ikke kan lære nyt. 

 • Samarbejdspartner

  Vi samarbejder i forvejen med en del andre, der sælger tøj i stil med vores eget brand.

  Vores Print On Demand-koncept gør det nemt for dig at komme i gang med at sælge dine egne designs. Kontakt os endelig og lad og sammen skabe dit eget brand.

   Har du lyst til at blive Comfysweats-ambassadør og promovere vores styles, da kontakt os på hello@comfysweats.dk  og fortæl mere om dig selv.